Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Products
Vrući proizvodi
o nama
Dom > o nama

Osnovana je 1998, Mastars sada nudi Opsežan proizvodni pogon za proizvodnju raznih plastičnih i metalnih dijelova pomoću prerada plastike i alata, umrijeti lijevanje i alata, Lima štancanje i laser za rezanje CNC strojna obrada, metala Brizganje plastike i metala ekstruzije, izrada, skupština, slikarstvo, i ispis, eloksiranjem, krom oplata i vakuum metalisation. Također nudimo opsežne CNC prototipova uslugom proizvodi širok niz dijelova u namjeri proizvodnje metala i plastike. Prema potrebi možemo koristiti više konvencionalne izrade prototipa tehnologije za proizvodnju SLS, SLA i vakuum baci stavke.

Mastars ima četiri glavne proizvodne tvornice nalazi se u Shenzhen, Guangdong. Držeći se originalni koncept kvalitete, usluge i konkurentnost od svog osnutka, Mastars je stalno ostvarila godišnji porast proizvodnje i prodaje od 30%.  Operativni sistem proizvodnje tri smjene 24 sata smo u mogućnosti pružiti visoko efikasan, kvalitetan, jeftin servis koji je bio baza za naš rast.

U skladu sa naše korporativne filozofije korisnici imaju koristi od jedinstven spoj kvalitete, razumne cijene, integriranih usluga i fleksibilnosti. Naša sposobnost da se postigne ciljeve klijenata unutar vrlo kratkom zaokret im daje jak konkurentnu prednost.

Gledajući u budućnost, ćemo slijediti našu predanost izvrsnosti u strojarnici, proizvodnje, inovacija, kvaliteta i dostupnost naših proizvoda. Za postizanje tih ciljeva promijenili smo naše poslovanje u različite nezavisne poslovne jedinice. Ove poslovne jedinice će pružiti klijentima s jednokratna praktičnost i brža reakcija na njihove zahtjeve. Uz ovu pobjedničku formulu, naši timovi visoko kvalificiranih profesionalaca neprestano zadovoljavaju potrebe raznolike zahtjeve naših kupaca. Pozivamo vas da se bliži pogled vidjeti što Mastars može učiniti za vas.

Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.