Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Lijev

Umrijet CastingMastars tlaka umrijeti lijevanje objekt ima u kući alata mogućnost koju može proizvesti kalupe za dijelove koji se mogu vagati do 34kg i mjerenje do - 500 mm * 600 mm * 350 mm. Imamo 50 umrijeti

Lijev

Mastars' pritisak umrijeti lijevanje objekt ima u kući alata mogućnost koju može proizvesti kalupe za dijelove koji se mogu vagati do 34kg i mjerenje do - 500 mm * 600 mm * 350 mm.

Imamo 50 die strojevi za lijevanje rasponu u Stezaljku sila od 100T 650T i lijevanje materijalima zajedničko korištenje su od aluminija i cinka. Pružamo aluminijski lijev, cink umrijeti lijevanja i visok pritisak umrijeti lijevanje.

Uloge dijelova mogu imati opsežne druga operacija u Mastars vlastite obrade objekata kao i širok spektar kozmetičke dorade uključujući plastificiranje, sprej bojanjem, eloksiranjem, poliranje i oplata.

Dio količine može varirati od 5 ili 10 prototip dijelova na tisuće i tisuće masovnu proizvodnju zahtjeve – svi koji će se proizvoditi sa pažnjom i preciznošću možemo primijeniti u svim našim projektima.

Hot Tags: umrijeti lijevanje Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.