Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Metalni injekcije Kalupljenje

Metalni injekcije moldingMetal Injection Moulding (MIM) kombinira prednosti veliki stupanj slobode dizajn koji dolazi s plastične brizganje uz odlične mehaničke i toplinske

Metalni injekcije kalupljenje

Metalni Injection Moulding (MIM) kombinira prednosti veliki stupanj slobode dizajn koji dolazi sa za brizganje plastike i odlične mehaničke i toplinske karakteristike materijala. Sada dobro Sazrijevao i pouzdani proces je koji omogućava visoku preciznost metalne dijelove za razne industrije uključujući elektronika, mobilni telefoni, medicinska i znanstvena oprema. Dostupan je dobar lanac od metala.

Komponente proizvedene korištenjem Metal Injection Moulding procesa su bez ostataka i postignu vrijednosti gustoće od skoro 100%. Oni imaju slične karakteristike obrađene komponente. Proces MIM je ekološki i ne trošiti resurse kao na granulata se reciklira. Jer multi dojam kalupe možete koristiti je idealan način proizvodnje velike količine jeftine, male, složene geometrije, precizni dijelovi kao što su SIM kartice držača, male brzine i spektakl šarke.

Hot Tags: metalni brizganjem Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.