Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Silikon kompresije

Silikon CompressionOur desetljeća iskustva sa gumenim ukrasi čini Mastars sposoban za projektiranje i razvoj specifične gumene dijelove, često u uskoj suradnji s klijentom. Gumeni kalup

Silikon kompresije

Naša desetljeća iskustva sa gumenim ukrasi osposobljava Mastars projektiranja i razvoja specifične gumene dijelove, često u uskoj suradnji s klijentom.  Gumeni ukrasi koji vam pomoći riješiti brtvljenje problem u svijetu. Mogućnosti su neizmjerne.

Kao profesionalni dobavljač za silikon gumene, Mastars proizvodi su naširoko koristi u medicinske zalihe, kuhinjski pribor, potrepštine za bebu, auto dijelovi, ured stilova i dijelove uređaja.

Naš otpreska silikon gumu raditi s vama da razviju nove ideje ili postojećih proizvoda u fazu gdje mogu biti izrađeni u pravu cijenu i standarde kvalitete. Proces kontrole kvalitete počinje prije dizajni su zatvoreni i nastavlja kroz postupak uzorkovanja i odobrenje. Najprikladniji način silikonskim gumenim modeliranjem će zavisiti od količine potrebne, složenosti dijela i cilja potrebno.

In-house CAD/CAM i FEA analiza mogućnosti i kvalitete sustava jamči individualan pristup. S optimiziranim opskrbnim lancima nudimo brza isporuka, konkurentne cijene i Inženjerske podrške. Osim toga mi nudi veliki asortiman više standardne gumene proizvode kao grommets, mjehovi, utikači i kape i gumene lopte.

Hot Tags: silikon kompresije Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.