Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

CNC Obradni

CNC strojna obrada je pogodna za plastične i metalne dijelove i može biti naviknut izraditi od jedan prototip do 500 dijelova. To je najlakše za brze izrade prototipa metala visoke kvalitete

CNC strojna obrada je pogodna za plastične i metalne dijelove i može biti naviknut izraditi od jedan prototip do 500 dijelova.

To je najlakše za brze izrade prototipa kvalitetnih metala i plastični dijelovi s najvišim dimenzionalna točnost, kritična površina, materijal specifična svojstva, a za dijelove koji prekoračuju aditiva izrade prototipa procesima.

Smo opremljeni sa najsofisticiranijim CAD/CAM strojne tehnologije i velike brzine strojeva za stvaranje prototipa dijelova raznih plastičnih masa i metala materijala uključujući:

◆ ABS

◆ Polycaronate

◆ PC + ABS

◆ Derlina

◆ Akril

◆ Nylon(+GF)

◆ pjene

◆ čelika

◆ aluminija

◆ mesing

◆ cink

◆ Magnezij

Nudimo proizvodnju precizno obrađeni dijelovi. Naša precizna CNC obradni odjel nudi glodanje, tokarenje, CNC inženjering, površina brusni, erozija žicom, EDM iskra erozije i više. Sve svoje projekte raspravljat će pažljivo i dvostruko provjeriti prije početka proizvodnje. Sve svoje dijelove će biti 100% provjereno od QC i mi ćemo osigurati originalne certifikate za sve materijale koji se koriste u projektu.Hot Tags: CNC strojna obrada, cnc strojna obrada usluge, usluge cnc, cnc glodanje, cnc proizvodnja Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.