Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Metalni 3D ispis

Metalni 3D PrintingOverview metalni 3D ispisa procesa nudi Mastars prototip. Ponekad se naziva direktni metala laserom sintering(DMLS) ili metalni 3d pisača, DMLS koristi lasersku zraku za mene

Metalni 3D ispis

Pregled procesa metalni 3D ispisa nudi Mastars prototip. Ponekad se naziva direktni metala laserom sintering(DMLS) ili metalni 3d pisača, DMLS koristi lasersku zraku za rastopiti 20-40 mikrona slojeva metala u prahu na vrhu svake druge s stvoriti metalne dijelove. Aditivni proces je slična 3d ispis, iako metalni prah rasprostranjene graditi platformu i rastopila umjesto se ekstrudirani plastični kolut.

Kako to radi

Direktni metala laserom sinteriranja (DMLS) dijelovi su potpuno gusta, sjedinjavanje složenih geometrija i precizno unutarnje značajke koje ne može biti ostvarena uz tradicionalne obrade miru. Ali mnogi dijelovi imaju mogućnosti da još uvijek trebate biti post-obrađeni, kao što su konac odvodom rupe. Stoga s AddSub®, dijelovi prenose izravno na 5 osi CNC stroj centar za odbijene post-obradu a ne šalju drugu tvornicu.

Dizajna može napraviti brzo s najmanje materijala otpada dok će povećati snagu, što ih čini idealnim za aplikacije sljedeće generacije u zrakoplovne, medicinski, automobilskoj i drugim Industrijama.

3D metalni pisač – Renishaw AM250

Na AM250 ima vanjski prah lijevak s ventilom pozorom dozvolilo dodatni materijal koji će se dodati dok se izvršava proces. Nije moguće ukloniti spremnik za čišćenje ili razmjeni sa sekundarne lijevka za promjenu materijala, koristeći univerzalni silo dizala. To znači da više materijal vrsta ne mogu se alternirati na AM250 platformi s Relativnom lakoćom. Prah preljev kontejneri su izvan komore i izolacioni ventili tako da neiskorišteni materijali mogu biti prosijan i uklopiti u procesu putem spremnik dok sustav radi. Sustav ima graditi volumen 250 mm × 250 mm × 300 mm.

Post obrada

Mnogi dijelovi imaju mogućnosti da još uvijek trebate biti post-obrađeni, kao što su konac odvodom rupe. Stoga koristeći naš u kući HAAS policija 750 5 osi CNC stroj, svoje dijelove će biti obrađeni direktno za odbijene post-obradu a ne šalju drugu tvornicu.

Dorada mogućnosti

Nudimo niz mogućnosti dorade uključujući brojanica ili pjeskarenje, pucao peening, ogledalo nokte, stroj završiti i više.

Hot Tags: metalni 3d tisak, 3d prototipova, dmls, direktni metalni lasersko sinteriranje Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.