Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Prototip alata

Prototip toolingBy blisko surađuje s dizajnerskog tima, mi razumijemo da su pravi materijala i veće količine dijelova su kritični za testiranje, razvoj, pilot, most proizvodnje i kliničkih

Prototip alata

By blisko surađuje s dizajnerskog tima, shvaćamo da pravi materijala i veće količine dijelova su kritični za testiranje, razvoj, pilot, most proizvodnje i klinički gradi u gust raspored. Prototip alata nudi kompleks injektiranjem u kalup dijelova u samo 3-15 dana! Ne moraš da re-dizajn ili pojednostaviti svoje dijelove za prototip alata jer naš revolucionarni proces omogućava potkopanim dijelovima zuba i odstupanja kvalitete proizvodnje i teckentrup.

Prototip alata proces uključuje gotove Čelične šupljine i srž Umeće. Unosi su DME #2, P20, ili NAK80 (za visoke poljski dijelova) i mi koristimo CNC i EDM proizvesti jezgra/šupljine detalje što omogućava proizvodnju kvalitetnih tolerancije i teckentrup. Možemo dobiti dodatnu brzinu i uštedu korištenjem ruku opterećen Umeće zamijeniti automatizirani slajdova i podizači.

Naš iskusni rapid alata i kalupljenje inženjeri će raditi s vama u cijelom procesu i može u tranziciji kupca da naša proizvodnja nivo plijesni kada količina proizvodnje zahtijevaju.

Hot Tags: prototip alata rapid alata Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi

Par: Metalni 3D ispis

Sljedeći: CNC Obradni

Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.