Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Selektivno lasersko Sinteriranje

Selektivno lasersko Sinteriranje

Selektivno lasersko Sinteriranje za brzih prototipa i niskim volumen proizvodnje, nudimo stereolitografija (SLA) i selektivno lasersko sinteriranje (SLS) od plastičnih masa kao dodatna opcija za 3D tiskanje metala

Selektivno lasersko Sinteriranje

Za brzi prototipovi i niskim volumen proizvodnje, nudimo stereolitografija (SLA) i selektivno lasersko sinteriranje (SLS) od plastičnih masa kao dodatna mogućnost 3D metala tiskanje (DMLM).

Selektivno lasersko Sinteriranje (SLS)

Selektivno lasersko Sinteriranje (SLS) je brze izrade prototipa tehnologije po izboru za raspon funkcionalni prototip aplikacije, uključujući i one s ugriz odgovara, dnevni šarke i drugim mehaničkim spojnicama. Sposobnost SLS proizvesti nekoliko komada u jednom trenutku također čini proces dobar izbor za direktni digitalni proizvodnja (DDM) proizvoda koji zahtijevaju snagu i toplinske otpornosti.

Izrada prototipova SLS koristi laser da se spoje u prahu najlon u je fizički solidan sloj po sloj. Proces čini prototip grublje Površinske teksture koja zahtijeva srednja dorade ako se želi koristiti kao majstor kalup, ali prednost je prototip je Robusniji od svojih SLA kolegom., što je više prikladan za mehaničke modele.

Dopuštena odstupanja

SLA i SLS modeli obično imaju sloj debljine + .3mm s bočno odstupanje od +.1 mm. bolje odstupanja od toga lako se može postići s post obrada po zahtjevima kupca. Pogledajte ovdje za više informacija o toleranciji vodič za plastične materijale.

Hot Tags: selektivno lasersko sinteriranje Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi

Par: Lima

Sljedeći: Stereolitografija

Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.