Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Stereolitografija

Stereolitografija

StereolithographyFor brzih prototipa i niskim volumen proizvodnje, nudimo stereolitografija (SLA) i selektivno lasersko sinteriranje (SLS) plastike kao dodatna mogućnost 3D metalni ispis (DMLM).

Stereolitografija

Za brzi prototipovi i niskim volumen proizvodnje, nudimo stereolitografija (SLA) i selektivno lasersko sinteriranje (SLS) od plastičnih masa kao dodatna mogućnost 3D metala tiskanje (DMLM).

Stereolitografija (SLA) Počevši od 3D sliku, dio je izgrađen po od dna do vrha u posude za tekući polimer stvrdne kad pogođen lasersku zraku. Za Mastars, počelo je 1998 godine sa RP tehnologija stereolitografija. Stereolitografija je sada jedan od najčešće korištenih brze izrade prototipa tehnike za plastične modele.

Počevši od STL datoteka, potrebna Podrška za prevjesima i šupljine se automatski Generiraju u modelu u izgradnji. Podrška i model datoteke onda "reže" na horizontalne tanke kriške i programirani u stereolitografija 3-D ispis stroj.

Ovaj stroj onda koristi računalno upravljani laserom za crtanje DNA Presjek na površinu od tekući polimer koji stvrdne gdje je pogođen laser. Dio se onda spušta do dubine koja odgovara u odjeljku debljine i sljedeći Presjek onda nacrtana direktno iznad prethodnog. Ovo se ponavlja sve dok je dio posla završen. Podržava se Uklanjaju ručno nakon što je proizvod preuzela od stereolitografija stroj.

Dopuštena odstupanja

SLA i SLS modeli obično imaju sloj debljine + .3mm s bočno odstupanje od +.1 mm. bolje odstupanja od toga lako se može postići s post obrada po zahtjevima kupca. Pogledajte ovdje za više informacija o toleranciji vodič za plastične materijale.

Hot Tags: stereolitografija Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi
Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.