Mastars Industries Co., Ltd
+86(0)755 8821 0689   
E-pošte: marketing@mastarsgroup.com
Usluge
Vrući proizvodi

Vakuum Lijevanje

Vakuum Lijevanje

Vakuum CastingIf ti treba mala količina plastične komade s kvalitetom injekcije oblikovane komponente, vakuum Lijevanje u Mastars bi moglo biti točno ono što tražite. Mastars sam specijalizirati

Vakuum Lijevanje

Ako vam je potrebna mala količina plastičnih dijelova sa kvalitetom komponenti injektiranjem u kalup, vakuum Lijevanje u Mastars možda baš ono što tražite.  Mastars specijalizirati u brzom vakuum Lijevanje (također se spominju kao sobna temperatura vulkanizacije/RTV) za stvaranje kratke izvođenja količine proizvodnje kao dijelovi povoljno za vas.

Vakuum lijevanje dozvoljava vjernoj komponenti u širok spektar mogućnosti za tvrtke koje trebaju posebne završi, teksture, materijale ili druge mogućnosti u svojim prototipovima. Mi imamo sposobnost da simulira cijeli niz plastomera i elastomera, i smo mogu također pretjerano kalup jednog materijala nad drugom za simulaciju, na primjer, gume preko ABS ili neprozirne plastike preko prozirnu plastičnu. Također je moguće da pretjerano kalup navojne umetke.

U Mastars smo ponosni da su visoko kvalificirani tim posvećen obrtnika, s velikim iskustvom u proizvodnji kvalitetnih baci komponente. Vakuum Odljevci se ne samo može proizvesti u širokom rasponu površinskim izvedbama i bojama, ali može također biti bušenja, kvartarnog, umetanje oblikuje i preko oblikuje na zahtjev

Možemo stvoriti male i velike urethane uloge dijelova proizvodnje kao estetiku i svojstva materijala za široki spektar Primjena, uključujući medicinske i zdravstvene zaštite, vojne, automobili, elektronika pakiranje, potrošački proizvodi i drugi.

Materijalnih mogućnosti:

Obraditi mogućnosti:

◆Abs kao

◆Cast u boji

◆PP kao

◆insert modeliranje

◆Arcylic kao (obojenja & #160; i jasno)

◆Over modeliranje

◆Rubber kao (višestruke tvrdoće)

◆Cast u teksturu ili poljski

Hot Tags: vakuum lijevanje Kine, Proizvođači, dobavljači
Srodni proizvodi

Par: Stereolitografija

Sljedeći:

Copyright © Mastars Industries Co., Ltd sva prava pridržana.